Yritys

Dorrit-Tuotteet Oy syntyi Pertti Matikaisen innostuksesta jalostaa kalaa uusin,maukkain reseptein,kuitenkin perinteitä kunnioittaen.

Oli vuosi 1993.

Johtoajatuksena on ollut alusta alkaen: "Lohta kauneimmillaan,mistään ei tingitä."

Vuosien saatossa on ollut erityisen mieltä lämmittävää saada kannustavaa palautetta mukavilta asiakkailtamme ja on matkan varrelle sattunut joitain merkkitapahtumiakin.

Tuotanto

Kaikki tuotteemme on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista,vain paras kelpuutetaan jalostettavaksi.

Kuivasuolaamme kalat puhtaalla,lisäaineettomalla merisuolalla.

Pitkää savustusaikaa,jopa 3 vrk käyttäen kylmäsavulohemme(Linnanlohi)saa oman pikantin arominsa tammi-ja pyökkipuun savusta.

Savustuksen aikana kaloista haihtuu huomattava määrä nestettä ja fieet tulevat kiinteämmiksi ja hyvin säilyviksi.

Noin vuorokauden "tekeentymisen" jälkeen savustetut fileet viipaloidaan koneellisesti ja pakataan toiveiden mukaan.

Jos et ole maistanut kylmäsavustettua Linnanlohtamme,et ole maistanut parasta.

Lämminsavukalat savustamme omalla salaisella puruseoksella.

Pitkä kokemus ja vankka ammattitaito ovat laadukkaiden tuotteidemme takeena.